Kiváló Sportoló Díjátadó - 2024.09.18.

Információ: 

Kedves Meghívott Vendégünk!

 

A DEBRECENI EGYETEM Rektora tisztelettel meghívja a 2024. szeptember 18-án (szerdán) 17 órakor a Nagyerdei Stadion Déli Silver termében tartandó Kiváló Sportoló díjátadóra, valamint az azt követő YoUDay Stadionshowra.

 

PROGRAM

  • Prof. Dr. Balogh László köszöntő
  • Díjak, kitüntetések átadása
  • Fogadás
  • Stadionshow

 

Kérjük, részvételi szándékát szíveskedjen jelezni 2024. szeptember 13-ig a JELENTKEZÉS AZ ESEMÉNYRE kattintással (bejelentkezés egyetemi polgároknak eduID-val lehetséges) és az űrlap kitöltésével. Köszönjük!

Helyszín:
Nagyerdei Stadion Déli Silver Terem
Időpont: 
2024-09-18

17:00

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

Megismertem a tájékoztatót és elfogadom