Campus Fesztivál kedvezményes jegyigénylés

 

Kedves Egyetemi Dolgozók, Alumni tagok!

 

Ezúton szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy ismét lehetőség van minden munkavállaló és alumni tag valamint a velük egy lakcímen élő vendégeik számára kedvezményes belépőket igényelni a 2019. július 17-20. között megrendezésre kerülő CAMPUS Fesztiválra.

Az egyetem dolgozói, hallgatói, alumni tagjai számára 2019. június 30-ig az érvényes elővételes árak (a napijegy 9.990 Ft/ a bérlet 24.990 Ft) helyett az alábbi árakat tudjuk biztosítani előzetes szakmai jegyigénylés és helyszíni fizetés esetén:

  • Szakmai napijegy:    8.990 Ft
  • Szakmai bérlet:        18.990 Ft

(A fenti lehetőségtől függetlenül az egyetemi dolgozók vásárolhatnak 07.10-ig fejenként 1 db 15.990 Ft-os dolgozói kedvezményes bérletet papír alapon, Unipass/DEKA kártya felmutatása ellenében a Lovarda portán, a Víztoronyban és a Főépületben a Campus Pont jegyirodában. A kártyát a fesztiválra történő belépéskor is fel kell mutatni, a jegy nem átruházható.)

A szakmai napijegy és bérlet igénylésének módja:

Minden egyetemi munkavállaló saját részére és a vele egy lakcímen élő vendégei részére, névre szólóan, fejenként maximum 1 kedvezményes bérletet vagy fejenként maximum 2 kedvezményes napijegyet tudunk biztosítani.

3 vagy több napijegy igény esetén anyagilag kedvezőbb hetijegyet igényelni. Mivel minden nap az aktuális napra szóló jegyet lehet a helyszínen megvásárolni, a bérlet igényléssel a többszöri sorban állás is elkerülhető.  A vásárláskor már nem lehet módosítani, ezért fontos, hogy a megfelelő jegytípus szerepeljen az igénylésben.

Különböző szervezeteken keresztül igényelt jegyek esetén is csak fejenként 1 heti vagy maximum 4 napijegy adható ki, mivel a jegyek nem átruházhatóak, a duplikált igényléseket (pl. 2 hetijegy/fő) automatikusan töröljük.

A vásárlás és az átvétel módja:

A kedvezményes áru szakmai belépőket a fesztivál főbejáratánál (Ady Endre út) lehet majd megvásárolni névre szólóan, a szakmai jegypénztárban. A pénztár 2019. július 17-én, szerdán 14 órakor nyit, a fizetés csak készpénzzel lehetséges.

Vásárláskor a jegypénztárban fel kell mutatni a személyi igazolványt, 12. életévet betöltött gyermek esetén a diákigazolványt. A fesztiválra 12 éves kor alatt a bejutás szülői felügyelet mellett díjtalan.

A karszalagot csak annak a kezére tudják majd feltenni, akinek a nevére szól az igénylés. A karszalagok nem átruházhatóak (családon belül sem) és nem visszaválthatóak. A napi karszalagokat csak a felhasználás napján lehet megvásárolni. Az esti órákban hosszú várakozási időre lehet számítani, ezért kérjük, hogy lehetőleg napközben vegyék fel a karszalagokat.

Az igénylési határidő lejárta után sem újabb igénylésre, sem a korábbi igénylések módosítására nem lesz lehetőség!

Bármilyen további kérdést az alumni@unideb.hu e-mail címen lehet feltenni!

Jó szórakozást kívánunk!

Debrecen, 2019. június 14.
 

Páll László és Miklósvölgyi Péter sk.
a Debreceni Campus Kft. ügyvezetői

 

Munkavállaló adatai

Kérjük, hogy szkennelve, egy dokumentumban töltse fel az Ön és vendégei lakcímkártyáit *.jpg, / *.png, / *.pdf formátumban.

1. vendég

2. vendég

3. vendég

4. vendég

5. vendég

*Amennyiben több mint 5 vendéget kíván hozni, kérjük, hogy tüntesse fel az alábbi mezőben egymás alatt a vendégek nevét, személyi igazolvány számát és az igényelni kívánt karszalagot. (1 heti kedvezményes bérlet vagy 1 db napi jegy vagy 2 db napi jegy) Pl.: Mintané Minta Mária; szig: 111111AA; 1 db kedvezményes bérlet