DERBI REGISZTRÁCIÓ

Kedves Munkatársak!

Idén is nagy örömmel várjuk Önöket és családtagjainkat a június 8-i Dolgozói DErbi egész napos programkavalkádjára! Az eseményen történő részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. 

Időpont: 2018. június 8., péntek 9 órától

Helyszín: Nagyerdei Stadion, Nagyerdei Víztorony környéke

Résztvevők: A rendezvényen a Debreceni Egyetem dolgozói és családtagjaik, közvetlen hozzátartozóik (férj/feleség és/vagy gyermek(ek)) vehetnek részt. Minden dolgozó további négy családtagot tud regisztrálni az eseményre.

Regisztráció határideje: 2018. május 31., csütörtök éjfél

FONTOS INFORMÁCIÓ A REGISZTRÁCIÓVAL KAPCSOLATBAN:

Az előző évektől eltérően a beléptetés idén az egyetemi kártyával (UniPass, DEKa) történik! A rendezvényre jelentkezés feltétele, hogy a dolgozó rendelkezzen ezzel a kártyával! A regisztráció során a rendszer automatikusan ellenőrzi annak meglétét. Akinek már van egyetemi kártyája, annak lehetősége van regisztrálni a Dolgozói DErbire, valamint a többi programra is. Akinek még nincs egyetemi kártyája, a https://unipass.hu/ honlapon hálózati azonosítóval és jelszóval belépve tudja azt megigényelni. Ezek a jelentkezők a DErbire, valamint a kísérő rendezvényekre csak a kártyaigénylés elfogadását követően tudnak regisztrálni. A rendezvényre történő belépés mellett az ajándék kenyérlángos és a víz átvétele is ezzel a kártyával lehetséges, ezért felhívjuk figyelmét, hogy egyetemi kártyáját a rendezvényre feltétlenül hozza magával!

A regisztráció megkezdéséhez kérem, kattintson a linkre, majd adja meg a hálózati azonosítóját és jelszavát: DErbi regisztráció.

Ha bármilyen kérdés merül fel, kérem, keressenek minket a derbi@unideb.hu e-mail címen!