Campus Fesztivál jegyigénylés

Kedves Egyetemi Dolgozók, Alumni tagok!

Ezúton szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy ismét lehetőség van minden munkavállaló és alumni tag valamint a velük egy lakcímen élő vendégeik számára kedvezményes belépőket igényelni a 2018. július 18-21. között megrendezésre kerülő Campus Fesztiválra. (www.campusfesztival.hu)

Az egyetem dolgozói, hallgatói, alumni tagjai számára 2018. június 30-ig az érvényes elővételes árak (a napijegy 8.490 Ft/ a bérlet 19.990 Ft) helyett az alábbi árakat tudjuk biztosítani előzetes szakmai jegyigénylés és helyszíni fizetés esetén:

Szakmai napijegy:             7.490 FT

Szakmai bérlet:                  16.990 Ft

(Az egyetemi dolgozók vásárolhatnak 07.10-ig fejenként 1 db 15.990 Ft-os dolgozói kedvezményes bérletet papír alapon, munkáltatói igazolás felmutatása ellenében a Lovarda portán, a Víztoronyban és a Főépületben a Campus Pont jegyirodában. A munkáltatói igazolást a fesztiválra történő belépéskor is fel kell mutatni.)

  1. A szakmai napijegy és bérlet igénylésének módja:

Minden egyetemi munkavállaló saját részére, és a vele egy lakcímen élő vendégei részére is fejenként maximum 1 kedvezményes bérletet vagy fejenként maximum 3 kedvezményes napijegyet tudunk biztosítani.

  1. A vásárlás és az átvétel módja:

A kedvezményes áru szakmai belépőket a fesztivál főbejáratánál lehet majd megvásárolni névre szólóan, a szakmai jegypénztárban. A pénztár 2018. július 18-án, szerdán 14 órakor nyit, a fizetés csak készpénzzel lehetséges.

Vásárláskor fel kell mutatni a személyi igazolványt. A karszalagot csak annak a kezére tudják majd feltenni, akinek a nevére szól az igénylés. A karszalagok nem átruházhatóak és nem visszaválthatóak. A napi karszalagokat csak a felhasználás napján lehet megvásárolni. Az esti órákban hosszú várakozási időre lehet számítani ezért kérjük, hogy lehetőleg napközben vegyék fel a karszalagokat.

Az igénylési határidő lejárta után sem újabb igénylésre, sem a korábbi igénylések módosítására nem lesz lehetőség!

Bármilyen további kérdést feltehetnek a pr@unideb.hu e-mail címen!

Jó szórakozást kívánunk!                                                                                    

Munkavállaló adatai

Kérjük, hogy szkennelve, egy dokumentumban töltse fel az Ön és vendégei lakcímkártyáit *.jpg, / *.png, / *.pdf formátumban.

1. vendég

2. vendég

3. vendég

4. vendég

5. vendég

*Amennyiben több mint 5 vendéget kíván hozni, kérjük, hogy tüntesse fel az alábbi mezőben egymás alatt a vendégek nevét, személyi igazolvány számát és az igényelni kívánt karszalagot. (1 heti kedvezményes bérlet vagy 1 db napi jegy vagy 2 db napi jegy vagy 3 db napi jegy) Pl.: Mintané Minta Mária szig: 111111AA 1 db kedvezményes bérlet